Echipa ClarStudio by Silviu Luca Fotograf Nunta

Cabina Foto Clar Studio

Cabina foto este noul trend in materie de marturii pentru nunti si botezuri. Simpla de folosit si cu un design deosebit, aceasta poate fi amplasata oriunde in interiorul salii, iar invitatii vor putea sa o foloseasca ori de cate ori simt nevoia. Este o sursa de distractie pentru cei care vin la petrecerea ta si se obtin amintiri memorabile, numai bune pentru a fi puse in casa acestora.

Experienta noastra cu cabina foto este una mare, deci te putem ajuta sa o amplasezi astfel incat sa obtii maximul potentialului sau si sa nu incurce oaspetii. Calitate si numar nelimitat de fotografii. Echipa este prompta si raspunde oricaror intrebari si, de aceea, iti recomand ca, daca doresti o cabina foto la nunta sau petrecerea ta, sa iei legatura cu noi prin intermediul paginii de Contact.

O idee grozava, atunci cand ai o cabina foto la propria petrecere, este sa realizezi un Guest Book, din fotografiile pe care invitatii le fac. Acesta poate fi daruit fiecaruia dintre ei sau poate fi tinut ca si amintire pentru tine. Va sfatuim sa fii cel/cea care da tonul distractiei, iar la scurt timp te vor urma si oaspetii. cabina foto cabina foto cabina foto cabina foto cabina foto

Conținutul incarcat pe website-ul www.clarstudio.ro, dar si alte materiale prezentate sau trimise prin intermendiul site-ului ce prezintă oferta (catalog, ofertă, sistem online, comunicările interne) sunt proprietatea intelectuală a wwww.clarstudio.ro. Orice încercare de copiere sau fraudă se pedepsește conform legislației în vigoare.